Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μην κάνεις τον άλλον ένα με το πάτωμα..=/

Λες και ορισμένοι το κάνουν επίτηδες να σε κάνουν χάλια..δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω όλο αυτό..σου πετάει ό,τι του κατέβει από το μυαλό του..ίσως να μην καταλαβαίνει ότι αυτό σε πειράζει και ότι το έχει παράξυλώσει..αλλά φτάνει,υπάρχουν και όρια..είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα..
Aς έρθει λίγο στην θέση του άλλου να δει την "γλύκα"..όμως όταν του συμβεί κάτι τέτοιο νιώθει άσχημα..εμ βέβαια όταν όμως τα λέει αυτός είναι μαγκιά..ε όχι λοιπόν αν θέλεις να ξέρεις η μαγκιά είναι να ξέρεις να σταματήσεις αυτό που λες στον άλλον και τον ενοχλεί την κατάλληλη στιγμή..και να καταλάβεις ότι αυτό που είπες ήταν απλά μία μεγάλη βλακεία..
Άντε να το εφαρμόζουν μερικά άτομα..ποτέ δεν είναι αργά..δεν είπα να μην κάνουμε την πλάκα μας..αλλά η πλάκα αυτή πρέπει να έχει και ένα όριο..δεν χρειάζεται να κάνεις τον άλλον ένα με το πάτωμα..έχε λίγο συνείδηση..δεν είναι δα και τόσο δύσκολο..
Και φυσικά τα άτομα τα οποία δέχονται κάτι τέτοιο..απλά δείξτε στον άλλον με τρόπο απλό ότι σας πείραξε...και αν δεν το καταλάβει και δεν σταματήσει....τότε πείτε του το με ΛΌΓΙΑ..αν πάλι δεν καταλάβει..τότε τι να πω..είναι απλά ένα ανώριμο και χαζό άτομο..μην του δώσετε σημασία και αξία..



Μην χαλάτε την ζαχαρένια σας για ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ..δεν αξίζει!!

Buona Notte!
φιλάκια :*                                                                                       
                                                                                                              SOF...=)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου