Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Aδελφές Ψυχές?Γιατί όχι?!

Ένα παράξενο συναίσθημα που υποθέτω πως όλοι μας έχουμε νιώσει..μα πως γίνεται να γνωρίζεις ένα άτομο ελάχιστο καιρό..μπορεί και ελάχιστες ώρες και όμως να νομίζεις,να νιώθεις ότι τον ξέρεις χρόνια?Δύσκολα κάποιος μπορεί να απαντήσει σε κάτι τέτοιο...
Το μόνο σίγουρο βέβαια από προσωπική μου εμπειρία είναι πως με ένα άτομο που το νιώθεις όλο αυτό το άτομο αυτό το αισθάνεσαι δικό σου άτομο και κομμάτι του εαυτού σου..του εμπιστεύσαι πράγματα και αυτό το ίδιο..καθώς φυσικά δεν νιώθεις μόνο εσύ κάτι τέτοιο αλλά και ο άλλος..
Κατά την γνώμη εάν το αισθανθείτε απλά γραπώστε το και μην το αφήσετε να φύγει..θα δείτε πως θα το έχετε ανάγκη αυτό το αίσθημα και αυτό το άτομο που στο προσωπό του αντικρίσατε κάτι διαφορετικό που αν και δεν το ξέρατε ήσασταν σίγουροι ότι ναι τον ξέρω καιρό και μάλιστα τον ξέρω και πολύ καλά..=)
Αυτά τα άτομα είναι οι αδελφές ψυχές μας? εμ ίσως και ναι...ναι είναι κάτι τέτοιο σίγουρα..ο καθένας μας έχει και μία αδελφή ψυχή και αν δεν την έχει βρει ακόμα θα την βρει εκεί που δεν το περιμένει..
αυτά τα λίγα...καιρό είχα να γράψω τώρα όμως επιτέλους θα γράφω όποτε μπορώ και θα είναι σίγουρα πιο συχνά..=)
φιλάκιαααα πολλά πολλάαα
                                                                                                               SOF..=)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου