Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

λαλαλα=)

Happiness...μα φυσικά!
Μπορεί να είναι δύσκολο και ίσως χρονοβόρο να ξεχνάς..και όμως όταν ξεχάσεις κάτι το οποίο δεν άξιζε..τότε έχεις νικήσει..ναι έχεις νικήσει..εγώ έτσι νιώθω...επικρατεί όμως και ένα άλλο αίσθημα..δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω..δικαίωσης να το πω?! χμμ ελευθερίας..χαλάρωσης..νιώθεις πως είσαι δυνατός να κάνεις νέα πράγματα και να προχωρήσεις...το τοπίο μέσα σου είναι καταπράσινο..με έναν γαλάζιο ουρανό..τα σύννεφα έφυγαν..
Αδιαφορία χρειάζεται τίποτα άλλο!Αν κάποιος πέσει χαμηλά και μιλήσει άσχημα για εσένα..έτσι απλά..για να κάνει το κομμάτι του?! για τον χ,ψ λόγο τον οποίο γνωρίζει αυτός..άστον να φύγει..μην πέσεις στο επίπεδό του..αδιαφορία το καλύτερο πράγμα..δείξε ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου..;)
Ας αλλάξουμε θέμα..! Ω ναι!έρχονταιιιιιιιι!μα τι άλλο?! τα χριστούγεννα! πόσο μ'αρέσει η όλη ατμόσφαιρα? βγαίνεις στους δρόμους του ηρακλείου,βλέπεις στολισμένα τα πάντα..μια άλλη διάθεση...παντού είναι ζεστά!Κατερινάκι ;)
Κρύο κρύο κρύο..τζακάκι και ζεστή σοκολατίτσα..και μια ταινιούλα στην τηλεόραση!τι πιο τέλειο?!=)κάθε βράδυ πάντως το έχω καθιερώσει...ναι ναι! βλέπω ταινία..μέχρι να με πάρει ο ύπνος..! και σήμερα έχει το μενού κάτι ρομαντικό!*.*
Τα πάντα όλα έγραψα σήμερα χεχ!


*μα είσαι τόσο χαμηλά
μην ξεχνάς να χαμογελάς!
σας γλυκοφιλώ!:*  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου