Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Feeling Good*

Καιρός ήταν λοιπόν...νιώθω πιο καλά από ποτέ!Είμαι καλά..τα έχω βρει με τον εαυτό μου..πάμε για καινούργια πράγματα,νέες καταστάσεις..νέα αρχή!Αφήνουμε πίσω ό,τι μας στεναχώρησε..με ένα μεγάλο χαμόγελο πάντα σηκωνόμαστε το πρωί και λέμε από μέσα μας είτε φωναχτά..."Μια νέα μέρα μόλις ξεκίνησε"...ας φροντίσουμε να την περάσουμε όσο πιο τέλεια μπορούμε..σα να ήταν η τελευταία μας!
Μα κοίτα πόσο όμορφα πράγματα υπάρχουν γύρω μας...μυρωδιές έντονες στον αέρα..μμμ..μυρίζομαι νυχτολούλουδο..ναι ξέρω από που έρχεται από την κήπο της γιαγιάς..τόσο έντονη η μυρωδιά αυτή..νομίζω πως μυρίζω και κάτι άλλο...αμμ ναι είναι βασιλικός..από την γλάστρα της μαμάς μου..τόσο ωραία μυρωδιά και αυτή..να κοίτα! Μα δες χρώματα...πολλά χρώματα..να εκεί στον ουρανό...έντονο γαλάζιο,βλέπω και κίτρινο ναι..το κίτρινο του ήλιου..βλέπω και άσπρο,γκρι..τα σύννεφα είναι αυτά..μας χαιρετάνε..α! μα τι είναι αυτό? Νυχτολούλουδο και στον ουρανό..βασιλικός στον ουρανό...μμμ όλη η ατμόσφαιρα μυρίζει υπέροχα...ωπ! Ακούω μια γλυκιά μελωδία...από που έρχεται?Α! ναι έρχεται από τις αναμνήσεις που μου ήρθαν στο μυαλό!χμμ τι ωραία μελωδία..ακούγεται τόσο τρυφερά στο αυτί μου..ωπ! ακούω νοτούλες...νομίζω πως ένα παιδάκι έχει βάλει το αυτί του στα πλήκτρα του πιάνου και πατάει γλυκά γλυκά ένα ένα πλήκτρο..προσπαθώντας να βγάλει μια μελωδία...!ναι ναι! στο τέλος κατάφερε να βγάλει μία μελωδία την οποία την ακούω πάντα.."νυχτολούλουδο,βασιλικός,κανέλλα,ουρανός,σύννεφα,χρώματα,μελωδίες" όλα αυτά τα ακούω,τα βλέπω,τα αισθάνομαι κάθε μέρα..κάθε μέρα πιο έντονα..γιατί κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα που πρέπει να εξερευνήσεις ;) Ανυπομωνώ να τα νιώσω και άυριο όλα αυτά...όμως πρώτα απ'όλα θα πω.."Μια νέα μέρα μόλις ξεκίνησε"
Ο καθένας μας μυρίζει διαφορετικές μυρωδιές...βλέπει διαφορετικά χρώματα..και ακούει διαφορετικές μελωδίες..αρκεί να το πιστεύσεις και να αφεθεί!


Σας γλυκοφιλώ!
SOF..=)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου