Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

*Santa Claus...

Τόσα ξωτικά,νεραϊδούλες τριγυρνάνε από εδώ και από εκεί..να και ο Άγιος βασίλης να κάθεται σε μια κουνιστή καρέκλα απέναντι από το τζάκι..και να βουτάει ένα μεγάλοο σοκολατένιο μπισκότο μέσα στο γεμάτο φλυτζάνι με ζεστή σοκολάτα..και στην κορυφή μπόλικη σαντιγύ!
Να και η γυναίκα του Άη Βασίλη..κάθεται δίπλα ..και πλέκει ένα μεγάλο κασκόλ..κατακόκκινο...για να το φορέσει ο άντρας της...δεν ήθελε να κρυώσει..τόση ώρα θα είναι πάνω στο έλκηθρο..
Να και οι τάρανδοι..κοιμούνται..για να είναι έτοιμη με όλες τους τις δυνάμεις για αύριο..
Τα ξωτικά ετοιμάζουν τα δώρα..μα είναι τόσα πολλά..τόσα χρώματα..μικρά μεγάλα κουτιά..και εμφανίζεται ενα χαρτάκι τόσο μικρό..μα πάνω του υπάρχουν τόσα μεγάλα γράμματα..είναι σημείωμα από τον Άγιο Βασίλη στο παιδί που θα πάρει το δώρο..το σημειωματάκι με τα μεγάλα όμως γράμματα λέει:"Φέτος ήσουν πολύ καλό παιδί..με αγάπη ο Α.Βασίλης" αλλιώς.."Φέτος έκανες κάποιες ζαβολιές...εύχομαι να μην τις ξανά κάνεις..θα περιμένω..με αγάπη ο Α.Βασίλη"
Δεν ήταν ποτέ κακός με τα ζαβολιάρικα παιδάκια..τα αγαπούσε όλα...
Τα ξωτικά πηγαίνουν τα δώρα στο έλκηθρο...μέσα στον Μεγάλοο κόκκινο σάκοο..είναι τόσο μεγάλος που ο μισός ακουμπάει στο έλκηθρο και ο άλλος μισός είναι έξω...όμως δεν πέφτει..τον κρατάνε οι νεραϊδούλες..οι τάρανδοι έχουν πάρει τις θέσεις τους..ο Άγιος Βασίλης δίνει μία μεγάλη αγκαλιά στην γυναίκα του..και λέει ένα μεγάλο χαραντίο στο χωριό του...
Παίρνει θέση..κρατάει τα σχοινιά καλά..τα σηκώνει και τα κατεβάζει! οι τάρανδοι ξεκινάνε..το έλκηθρο πέταξε...ο ουρανός γέμισε νεραϊδοσκονη..ξεκίνησε το ταξίδι του..
Πρώτη στάση: EYΡΩΠΗ
                                                             Δεύτερη στάση:ΑΦΡΙΚΗ
                                                            Τρίτη στάση:ΑΣΙΑ
                                                            Τέταρτη στάση:ΑΜΕΡΙΚΗ
                                                            Πέμπτη στάση:ANTAΡΚΤΙΚΗ
                                                           Έκτη στάση:ΩΚΕΑΝΙΑ
Πέρασε από παντού..άφησε όλα τα δώρα...πέρασε από πολλές καμινάδες...σφήνωσε στις μισές..έφαγε τόσα πολλά διαφορετικά μπισκότα..που τον έπιασε η κοιλιά του..και πήρε και κιλάκια..ήπιε τόσα πολλά ποτήρια,φλυτζάνια γάλα..που είχε φουσκώσει..όμως..ήταν τόσο χαρούμενος που έκανε τόσα προσωπάκια χαρούμενα...ήταν τόσο χαρούμενος που ακόμα πιστεύουν σε αυτόν!
Ακόμα υπάρχει μαγεία.ελπίδα.και όνειρα!
Μετά από το ταξίδι του...γύρισε στο χωριό του..στο σπίτι του...και κοιμόταν για μία ολόκληρη εβδομάδα..είχε φάει και πιει τόσο που δεν έφαγε τίποτα άλλο..μόλις ξεκουράστηκε και ξύπνησε,ετοιμάστηκε πάλι για τα επόμενα χριστούγεννα..πρωτοχρονιά..
hohoho Merry Christmas είπε..<3
SOF...=)

4 σχόλια: