Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πανούλη=)

Ωπ...ποιος έχει γενέθλια?Μα ναι ο Πανούλης!Χρόνια πολλάα τρελέ να ζήσεις και ό,τι μα ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί..στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!
Σ'ευχαριστώ που είσαι φίλος μου χεχ..ναι ναι χαζό σ'ευχαριστώ..γιατί πάντα ό,τι και αν ήθελα ήσουν δίπλα μου..σου έχω ξανά πει ότι είσαι από τα κοντινά μου άτομα..από εκεί που ήμασταν τόσα χρόνια απλά γνωστοί βρεθήκαμε να είμαστε τόσο δεμένοι φίλοι...
Μα γιατί δηλαδή πρέπει να έχεις δίκιο στα περισσότερα.?! μέσα πέφτεις κυριέ μου!Χαίρομαι που έχουμε μία τόσο καλή φιλία...ό,τι και αν θελήσεις εγώ εδώ είμαι..αυτό είναι αυτονόητο βεβαίως βεβαίως..!
Θέλω να περνάς καλά και να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς...αυτή η περίοδος για εσένα είναι από τις καλύτερες σου..και με κάνει τόσο χαρούμενη! keep walking honey;)
Ήθελα να σου πω και από εδώ ένα ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!ας είναι υπερβολικό μωρέ..τρελή δεν είμαι?είμαι γι αυτό αυτή η αναρτησούλα είναι δική σου!
Πάντα με χαμόγελο! =) πάρε παράδειγμα εμένα..που είμαι σαν το χαζοχαρούμενο πάντα!
μην σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι..και μην αφήσεις ποτέ κανέναν να μπει εμπόδιο στο να πραγματοποιήσεις κάτι...προσπάθησε το..πάλεψε γι αυτό..σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος..σίγουρα κάτι θα έχεις κερδίσει!
Φυσικά λατρεύω την σχέση σου με την μουσική...=)
είσαι από τα άτομα που μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα αγαπάω! σ'αγαπάω μικρέ τρελέ(φιλικά πάντα ;) ) φιλάκια πολλά πολλά!! θα σε πάρω και τηλέφωνο όμως να στα πωωω!!
 Happy Birthday...=))
SOF...=)

2 σχόλια:

  1. eisai koutsouni mwe.!!! dn to skeftika oti tha m to ekanes anartisi!! Etsi an dn eimastan k ta duo trela dn tha kaname twra parea...tha eimai dipla s oti k na xreiasteis :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουτσουνιιι χεχ*.*
    καιι ομως εκαναα!!
    η τρελα ειναι ολη δικια μας χαχα!!
    και εγω θα ειμαι=))

    ΑπάντησηΔιαγραφή