Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μα δεν γινόταν να μην σου έγραφα...

Ομορφή μου Κατερίνα(όπως λέει και το τραγούδι),
μου λείπεις...υπάρχει ένα κενό..κάτι λείπει..η παρουσία σου...το μακρύ σου μαλλί που απαλά ακουμπάει το προσωπό σου..και τους ώμους σου..αυτά τα μάτια..τα γλυκά σου τα ματάκια..και αυτό το υπέρλαμπρο χαμόγελό σου..μου λείπεις εσύ..
Ίσως να είναι υπερβολικά αυτά που γράφω..αλλά για εμένα δεν είναι..γι αυτό συνεχίζω λοιπόν..
Χθες είχες τα γενέθλια σου..πρώτη φορά που τα περνάμε χωριστά..μα ήθελα να ήσουν εδώ μαζί μας..να σου έκανα έκλπηξη μαζί με μία τούρτα και μία ζαχαρένια αγκαλιά! τουλάχιστον υπάρχει και το τηλέφωνο..στα είπα από εκεί..όμως θέλω να στα πω και μέσα από το ιστολογιό μου..
Χρόνια σου πολλά ομορφή μου Κάτια!Σου εύχομαι να περνάς καλά..να πετύχεις αυτό που πραγματικά θέλεις..ό,τι σε πληγώνει πέτα το στην άκρη..δεν θέλω να αισθάνομαι τα μάτια σου δακρυσμένα..όποιος το έχει επιχειρήσει κάτι τέτοιο..και πέτυχε να σε κάνει να κλάψεις..απλά δεν αξίζει...δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του..
Το δωματιάκι σου σε περιμένει,το ίδιο και εμείς! Στο δωμάτιο σου διαβάζω πλέον,ανοίγω την λάμπα του γραφείου...από εδώ και από εκεί βιβλία..εσένα μου θυμίζει αυτό..τις μέρες που καθόσουν και διάβαζες και εσύ...μα σε θαυμάζω...όλοι σε θαυμάζουμε...έχεις πετύει τόσα πράγματα..και τα έχεις πετύχει μόνη σου..χωρίς βοήθεια...σου αξίζουν τα καλύτερα...είσαι τόσο μετρημένο παιδί..μα ναι παιδί είσαι ακόμα..έτσι σε βλέπει και η μαμά ε? χεχε..ποτέ δεν θα καταλάβει ότι μεγάλωσες...ή μάλλον το κατάλαβε την μέρα που σε αποχωριζόταν..της λείπεις πάρα πολύ...μην θυμώνεις μωρέ μαζί της..ξέρεις τον χαρακτήρα της..έτσι την ξέρουμε..έτσι την αγαπήσαμε και την αγαπάμε από τότε που ήρθαμε στον κόσμο..πηγαίνει στο δωμάτιο σου πολλές φορές..και σε θυμάται και μελαγχολεί...το καλό σου σκέφτεται πάντα...
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και είσαι πάντα δίπλα μου...συγκινήθηκα κιόλας τώρα..ξέρω τι θα μου έλεγες εάν με έβλεπες..μην κλαψουρίζεις μωρέ ηλίθια!χαχα!εγώ όμως είμαι ευαίσθητη και το ξέρεις...σε περιμένω πως και πως να έρθεις....θέλω να δω το προσωπό σου να με κάνει να νιώσω δυνατή και σίγουρη..θέλω να σε πάρω μία μεγάληηηηη αγκαλιά!ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΧΑΖΗ! 
να'μαστε!τέλεια είχαμε περάσει τότε..*Aladdin on ice*
SOF...=)

4 σχόλια: