Αγαπάμε το άγνωστο, ερωτευόμαστε το περαστικό και πληγώνουμε το δεδομένο.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αν...Αν..Αν..

Αν...ήμουν ένα αστέρι..το πιο φωτεινό στον ουρανό..θα σε έβλεπα πάντα από ψηλά..θα σε πρόσεχα..ναι θα σε πρόσεχα από μακρυά..θα σε ακουμπούσα με το φως μου..όπου και αν πήγαινες θα σε ακολουθούσα..δεν θα μου έφευγες δεν θα σου έφευγα....
Αν ήσουν ένα αστέρι...το πιο φωτεινό  στον ουρανό..θα με έβλεπες πάντα από ψηλά..θα με πρόσεχες..από μακρυά..το φως σου θα με ακουμπούσε σε κάθε μου βήμα...όπου και αν πήγαινες θα ήσουν εκεί για εμένα..δεν θα μου έφευγες..δεν θα σου έφευγα..
Αν ήμασταν  αστέρια..τα πιο φωτεινά στον ουρανό..θα ήμασταν  μαζί εκεί ψηλά..θα προσέχαμε ο ένας τον άλλο από κοντά...το φως μας ποτέ δεν θα έσβηνε..θα ήταν τόσο δυνατό που θα κάναμε τη νύχτα ημέρα..την δική μας ημέρα..δύο αστέρια τόσο φωτεινά...που τα υπόλοιπα αστέρια θα μας ζήλευαν..όμως σίγουρα θα μας θαύμασαν..ξέρεις γιατί?Γιατί η αγάπη μας είναι τόσο δυνατή..είσαι το αστέρι μου..είμαι το αστέρι σου..
Ωπ! κοίτα ο ουρανός γέμισε με αστέρια όπως εμάς..το φως τους είναι το ίδιο δυνατό.τόσο έντονο..υπάρχει αγάπη εδώ πάνω...κάθε μέρα..κάθε ώρα..κάθε δευτερόλεπτο τα αστέρια γίνονται ακόμα και πιο πολλά...τα αστέρια μοιάζουν σα νυφάδες χιονιού πάνω σε ένα μαύρο φόντο..που το μαύριο χρώμα του..όλο και γίνεται πιο ανοιχτό..φταίμε εμείς τα αστέρια..η αγάπη..το φως..
 ~Μας βλέπω..

 *μια έμπνευση της στιγμής...δεν έχει να κάνει με εμένα..έτσι μου ήρθαν και τα αποτύπωσα στο ιστολόγιο μου...κάποτε θα βρω και εγώ το αστέρι μου!



SOF...=)

4 σχόλια:

  1. Τι πιο όμορφο από το να βρει κάποιος το δικό του αστέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν εχει σχεση μαζι σου...ειναι πολύ ωραίο =) Μακαρι ολοι να βρουνε το δικο τους αστερι, να τους προσεχει απο το καθε τι και να φωτιζει τον δρόμο τους για παντα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου φαινεται πως αρχιζει να εχει σχεση και μαζι μου <3
    ο καθένας θα βρει το δικό του αστέρι..εκεί που δεν το περιμένει..αρκεί να το πιστεύσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή